Еко – один з рушіїв змін
В основі MGI JETVARNISH 3DS & iFOIL-S – технологія нанесення лаку на вимогу з максимальною точністю, тож у цьому обладнанні оптимально поєднані екологічність та економічність.
Використання оригінальних п’єзоелектронних друкувальних голівок Konica Minolta значно знижує витрати електрики, паперу та лаку. Також у машині передбачено додаткові механізми для зниження шуму та енерговитрат, а УФ-лампи, встановлені в обладнанні, не генерують озон.
До того ж, для цифрового лакування не використовується жодних додаткових форм та витратних матеріалів, тож можна говорити про більшу екологічність технології порівняно з аналогами.


Не менш важлива й економічність цифрового лакування, яка визначається передусім вражаючим співвідношенням собівартості й економічного ефекту, який отримує замовник поліграфічної продукції.
Вражаюча альтернатива Передумовою для покупки машини для цифрового лакування став значний попит на лакування відбитків.
Лак практично є невід’ємною частиною найкращих зразків сучасної поліграфічної продукції, тому обсяги виготовлення поліграфічної продукції з лаком в Україні збільшуються.
Однак наклади цієї продукції зазвичай залишаються нерентабельними для офсетних друкарень, а можливості, які пропонує шовкографія, не завжди відповідають потребам замовників.


Тож MGI JETVARNISH 3DS & iFOIL-S зайняв окрему нішу на ринку та доповнив можливості потужного парку цифрових друкарських машин «Карбон-Сервісу».
Послуга цифрового опорядження відбитків на MGI JETVARNISH 3DS & iFOIL-S передусім цікава замовникам малотиражної поліграфічної продукції з високою доданою вартістю, які
звикли замовляти лакування методом шовкографії. Автоматизована післядрукарська обробка має декілька переваг, серед яких – висока швидкість виконання замовлення,
варіативність параметрів лакування для кожного відбитка та персоналізація продукції з використанням кольорової фольги.
MGI JETVARNISH 3DS & iFOIL-S – універсальний інструмент для оздоблення передусім комерційної друкованої продукції (ефектних запрошень, листівок, бізнес-презентів) порівняно невеликими накладами, для якої критично важливими є якість і терміни виготовлення (зокрема, після відправки макету на друк вже висушений лист з лакуванням та фольгуванням можна отримати менше ніж за хвилину).
Важливими вищевказані параметри друку є і для замовників малотиражного паковання, на яке за допомогою MGI JETVARNISH 3DS & iFOIL-S можна нанести захисні елементи та шрифт Брайля.
Справжньою знахідкою для замовників поліграфічної продукції можуть стати «спецефефекти» – це рел’єфне лакування, в т.ч. з ефектом термопідйому, twin-лакування, що імітує рифлену (піщану) поверхню та цифровий «ембосінг».

Блискуча перевага для замовників
Окремо варто вказати, що встановлена у друкарні «Карбон-Сервіс» лакувальна машина має інструмент для гарячого тиснення фольгою IFOIL-S. Замовники можуть використовувати обидві технології, «зафарбовуючи» фольгу лаком, наносячи лак поверх іншого лаку та підбираючи певний колір фольги (золото, срібло, червоний, синій,
мідний, голографія).


До речі, MGI JETVARNISH 3DS & iFOIL-S дає змогу виготовляти унікальні обкладинки книжок та журналів, яскраві рекламні вставки. Й видавці вже звернули на це увагу. Зокрема, обкладинку 150 номеру єдиного в Україні журналу для поліграфістів Print+ опоряджено саме на MGI JETVARNISH 3DS & iFOIL-S.
А як поліграфічний партнер виставок Rex/T-Rex «Карбон-Сервіс» з використанням технології MGI надрукував бейджі для всіх відвідувачів виставок.

Звертайтеся: «Карбон-Сервис»
Телефон: +380 (44) 494-24-91 (вн. 709)
Факс: +380 (44) 528-24-91
GSM: +380 (67) 507-27-11
E-mail: 5282491@karbon.com.ua