А нещодавно ще одну машину (Konica Minolta bizhub c6000) «Карбон-сервіс» встановив в іншій рівненській друкарні (ТМ «Доцент»).

Отже тепер «Карбон-Сервіс» співпрацює в Рівному з двома партнерами – («Оперативна поліграфія ‘‘Спрінт’’» та ТМ «Доцент»).

 

Два партнера в одному місті

«Друкарську машину Konica Minolta AccurioPress 2060 було інстальовано у наших багаторічних партнерів («Оперативна поліграфія ‘‘Спрінт’’») в рамках програми оновлення обладнання та підняття якості друку певних видів робіт.

Машину Konica Minolta bizhub c6000 ми інсталювали у наших нових партнерів з Рівного — ТМ «Доцент». Співпрацювати із цією компанією ми розпочали, врахувавши низку факторів. Це й територіальне розташування, й наявність сервісу, й досвід роботи ТМ «Доцент» із технікою Konica Minolta.

А найголовніше те, що співпраця з партнерами з Рівного найвигідніша й для нас, й для них з економічної точки зору», — розповідає власник «Карбон-Сервісу» Юрій Якимчук.

Перш ніж надати у користування чергову свою машину, у «Карбон-Сервісі» вивчали можливість встановити її в інших містах України. Але врешті-решт надали перевагу Рівному.

— Чому саме Рівне? – запитуємо в Юрія Якимчука.

— Звичайно ми вивчали можливість встановити своє устаткування у партнерів в інших містах України й провели чимало зустрічей та перемовин. Зрозуміло, що для прийняття рішення встановити друкарську машину в тій чи іншій друкарні треба брати до уваги велику кількість факторів та локальних нюансів, а в кожному місті вони свої.

Одним з найголовніших факторів є бажання керівників друкарень з нами співпрацювати. Із підприємствами цифрового друку з Рівного нам вдається найшвидше і найефективніше знаходити спільну мову щодо співпраці та взаємного розвитку.

 

Умови

Друкарську машину Konica Minolta bizhub c6000 у ТМ «Доцент» «Карбон-Сервіс» встановив на тих самих умовах як і попередні машини: повне контрактне обслуговування від ДП «Коніка Мінолта Україна».

Цікаво, що надавши машину в користування іншому партнеру в Рівному, «Карбон-Сервіс» фактично посилив рівень конкуренції на ринку цифрового друку цього міста, де тепер стало більше машин кольорового продуктивного друку, до того ж у різних власників.

«Наші партнери працюють у різних сегментах ринку, тому конкуренція між ними буде мінімальною, якщо взагалі буде, — пояснює Юрій Якимчук. — Від початку нашої роботи на ринку Рівного обсяги цифрового друку у ньому лише зростають».  

 

Бери і працюй

Користь для партнерів «Карбон-Сервісу» від співпраці з друкарнею очевидна: відсутність інвестицій і впевненість у технічному стані машині та якості продукції, яку вона друкує.

Навіть якщо із машиною виникають певні технічні проблеми, «Карбон-Сервіс» завжди може підстрахувати партнерів завдяки можливостям київського виробничого майданчику. «Ми безкоштовно навчаємо друкарів і здійснюємо подальші консультації, якщо виникають ті чи інші нестандартні ситуації. Нашу схему коротко можна описати як "Бери і працюй". Були б бажання, чесність і порядність», — підкреслює Юрій Якимчук.

 

***

До речі, «Карбон-Сервіс» й надалі планує встановлювати устаткування в регіонах Сьогодні ведуться перемовини щодо реалізації ще трьох подібних проектів, один з яких вже на етапі завершення.

Стежте за нашими новинами!