100% на рік

У виставковий павільйон повертається рідний запах друку — фарби, лаку, сольвентних чорнил, а проходи між стендами знову вистилає яскравий глянець величезних форматів.

Цього року на T-REX важку артилерію — плотери, принтери, фрезери, ламінатори, різаки, преси, лазерні верстати для різання та гравіювання — презентуватимуть: «7 Небо», Design Trading, DSTrade, Mediaprint Ukraine, Uniprint, «ІнкТекЛФП», «Копі Трейд», ЛПС Україна, «Орлі», «Пакпрінт», «ПринтМайстер», Прокомпакт, Саплай и компания, «Спецдрук», «Флексгруп Україна», «Флексімікс», «Шульце Поліформ».

 

Найсвятковіші сувеніри на REX-2017!
Рекламно-сувенірну продукцію на виставці презентують «Автовин», Christmas Miracle Company, Shokopack, Yanatex, Борса, «Брендкард», «БюроКрат», «Вип-Принт», «Гобелен», «Громада-Інформ», «Евросувенир», «Капитан-А», СП «Колумб», «Еней», «Корпорация 12», Майстерня об’ємних листівок, «Макро Плюс», «Мандарин», «Одеса Білборд», «Поліграфіст», «Рекламный магнит», Пряничная мастерская «СмакоТая», Студия «ОШО», Стикеры и нестандартная рекламная полиграфия, «ТОТОБІ», Uson.com.ua, «Фантастік».

 

Экспозиция «Медиапринт»

На T-REX-XI «Медиапринт» демонстрирует:

  1. Широкоформатный принтер Mimaki JV300-160 с шириной печати 1,6 м.
  2. Широкоформатный принтер-каттер Mimaki СJV150с шириной печати 1,12 м.
  3. Широкоформатный сублимационный принтер Mimaki TS30-1300 с шириной печати 1,37 м.
  4. Настольный УФ-LED принтер Mimaki UJF-3042FX, c размером запечатываемого поля формата А3.
  5. Бюджетный принтер для прямой печати на белых и цветных хлопковых футболках Polyprint ShorTee.
  6. Фиксация изображений на футболках будет производиться с помощью термопрессов GeoKnight и Amazon PN1.
  7. Рулонный ламинатор с функцией порезки — Mefu MF-1700M1.
  8. VOLTER — фрезеро-гравировальное оборудование с рабочим столом 1,6х2,5 м.

 

Вишуканий рекламний носій

Друкована реклама на текстилі захоплює увагу споживачів натуральністю, легкістю і природністю. Оформлення текстилем інтер’єру та навіть великих торгових площ не «тисне» на відвідувачів, а навпаки, дарує відчуття спокою, комфорту, затишку.

Одночасно із зовнішньою привабливістю текстилю цей матеріал дуже простий у виробничому процесі. На ньому можливо друкувати будь-якими типами чорнил, його досить легко монтувати та транспортувати.

«Пластікс-Україна» пропонує відчути всі переваги продукції європейського лідера в сегменті текстильних матеріалів для реклами, компанії PONGS.

 

Партнер REX-2017 «Брендкард» презентує

Дисконтні картки, страхові, візитні, подарункові сертифікати, картки зі штрих-кодом, з магнітною стрічкою, пластикові картки з ембосуванням, нанесення голограми, карти доступу, карти ключі, паливні картки, пластикове меню, міні-картки, бейджи та багато іншого.

 

Приємний сюрприз від FLYLIGHTS

Ви можете отримати персональну знижку на готову світлодіодну продукцію.

Завітайте на стенд FLYLIGHTS, випробуйте вдачу у безпрограшній лотереї та отримайте знижку від 10 до 20%.

 

Мандарин презентує

Ультратонкі світлові панелі LUMAIRE лише 15 мм завтовшки (литовської фірми LEDDEX) — новий ступінь еволюції світлових систем для постерів та поліграфії, який приходить на зміну лайтбоксам та фреймлайтам.

Завдяки інноваційній технології рівномірного засвічення зображення по всій площі панелі LUMAIRE дають змогу отримати світловіддачу майже вдвічі більшу від конкуруючих світлодіодних панелей.

Ультратонкі світлові панелі Lumaire — продукт, спроектований на основі запитів європейських споживачів. Ультратонкі світлові панелі призначені для демонстрації графіки, постерів і поліграфії у різних сферах застосування — від рітейлу до інтер’єрних світлових рішень.

 

ООО «Треле» демонструє

…останні новинки лідерів ринку промо-текстилю: Fruit of the Loom, B&C, Atlantis, Russell. Колекції футболок, тенісок, світшотів, товстовок, кепок чекають на вас!) Деякі моделі будуть показані на українському ринку вперше!).

Особливий акцент буде зроблено на теплих речах.

Зразки друку на текстилі, виконані за допомогою новітніх технологій нанесення і матеріалів, нададуть уявлення про те, як вирішити завдання з брендування.