Design Trading запускает производство пластиковой спирали

Компания Design Trading начинает производство пластиковой спирали для переплета в Украине. Некогда очень популярный вид переплета был незаслуженно забыт и практически отсутствовал на полиграфическом рынке Украины несколько десятилетий. Высокая устойчивость к механическим нагрузкам, возможность переплета блоков толщиной до 5 см и легкий разворот брошюры на 360° — лишь небольшой перечень преимуществ данного вида переплета.

Детально с возможностями переплета пластиковой спиралью можно ознакомиться на стенде компании Design Trading на выставке REX.

 

Бульбашковий поліпропілен від «Пластікс-Україна»

«Пластікс-Україна» на виставці представляє декілька нових матеріалів. Один з них – бульбашковий поліпропілен. Triaprint® — це багатошарові поліпропіленові листи, які складаються з трьох шарів. Внутрішній шар має бульбашкову структуру, а верхній та нижній шари — гладку поверхню.
Завдяки цьому листи Triaprint® мають:
• високу жорсткість;
• високий супротив здавлюванню;
• низьку вагу.
Листи Triaprint® мають ідеально гладку поверхню для трафаретного та цифрового планшетного друку та можуть бути в подальшому обробленні.

Швидкодрук від fleximix

Turbo чи X4? Німеччина чи Франція? 15 секунд чи 3? Бавовна чи нейлон? Праска чи термопрес? fleximix презентує нові сучасні плівки швидкого нанесення для термодруку виробництва SEF та Poli-Tape і запрошує побачити на власні очі та спробувати нанести плівку власноруч на нашому стенді. Переконайтеся: якщо потрібно швидко – це може бути швидко!

 

REX Sign за Design-код міст України!

В Україні рух за очищення міського простору від «візуального сміття» лише зароджується. Очолюють його небайдужі до долі міст люди — підприємці, девелопери, архітектори, дизайнери, фотографи, просто небайдужі городяни. Команда компанії «Євроіндекс» вирішила підтримати цю творчу хвилю. Першим кроком стала організація експозиції технічних і дизайнерських рішень для торгівлі Shop & Design на виставках «Індустрія торгівлі» та «Франчайзинг».

 

Динозаври REX і T-REX проти фейків

Оргкомітет REX/T-REX 2017 закликає рекламістів, маркетологів та PR-ників на три дні, з 19 по 21 вересня, залишити мережу та вийти на виставку, де вирує життя рекламної галузі. Тут — очі в очі, рука в руці, келих до келиха, тому обдурити складніше:).

Підхопивши позитивну тенденцію весняних виставок, REX/T-REX 2017 зріс за усіма показниками. За місяць до старту події обсяги виставки вже перевищили минулорічні. Площа стендів у середньому збільшилася на 67%, концептуальні експозиції змінюють економ-формати, компанії вражають уяву відвідувачів у найкращих традиціях 2008 року.
Триває й якісний розвиток виставки — цього року REX/T-REX радує учасників та відвідувачів новою експозицією сувенірної та ексклюзивної упаковки REX Pack. Розширився асортимент і кількість представленого обладнання та матеріалів, компанії опановують нові сфери бізнесу, зросла частка виробничих компаній. LPS, «Анкор», «Євросувенір», «Інтегра», «Мандарин», «Медіапринт», «Орлі Трейд», «Рив’єра», «Флексгруп Україна», «Юсон» і ще більше сотні компаній задовільнять будь-які запити рекламного ринку.
На REX/T-REX повертаються іноземці. Зокрема у виставках бере участь відомий європейський виробник архітектурних і дизайнерських плівок з Люксембургу SOLAR SCREEN, вперше на виставках груповим стендом представлено компанії з Італії, активно цікавляться виставкою компанії з Казахстану, Німеччини, Польщі, Туреччини.

 

Експозиція візуальних комунікацій #REX SIGN 2017

На площі понад 200 м2 компанії з України та Італії презентують повний комплекс візуальних рішень — обладнання та матеріали для виробництва у сфері візуальної індустрії, послуги з виготовлення та юридичний супровід. Серед учасників: ASFIM SRLU, Esfi: бренди і дизайн, MyAkvarel, Riara, Project Management Company Elephant, Корпорация 12, Мандарин, «Рив'єра», ООО «Сервис Столица», Украинская Ассоциация Визуальной Индустрии УАВИ, «Юрген».

 

Інновація на REX_2017

Компанія «Анмакс» презентує на REX_2017 електростатичну плівку для реклами ЕasyCling. Це електрично заряджена поліпропіленова плівка, яка прилипає до будь-якої сухої внутрішньої поверхні без клею, стрічки або шпильки, тому після її зняття не залишається жодних слідів. EasyCling тримається на склі, дереві, металі, цеглі, пластику, гіпсокартоні або текстурованих стінних поверхнях. Отже, це можливість рекламувати власні продукти та послуги у новаторський та зручний спосіб.

 

Друкарня «Вольф» — генеральний поліграфічний партнер REX_2017

Друкарня Вольф – одне з найбільш інноваційних в Україні поліграфічних підприємств в сегменті комерційної поліграфії, яке надає весь комплекс друкарських послуг та є ексклюзивним виробником рекламних матеріалів з використанням технології гібридного лакування TWIN SPOT та абсолютно нового, інноваційного виду паперу Butterfly.