Оксамитовий папір

У вересні 2016 р.мережа Друкарня Вольф представила широкому загалу споживачів новітній вишуканий матеріал "Оксамитовий папір". Декоративний папір з гладкою поверхнею — чергова модна новинка компанії Вольф. Матеріал з унікальними тактильними властивостями надає будь-якому рекламному виробу розкішного вигляду. Папір з гладкою матовою поверхнею використовується для друку візитівок, каталогів, буклетів, флаєрів, листівок, запрошень та інших рекламних виробів. Приємний на дотик матеріал надає унікальності, а матовий ефект — ідеального відчуття поверхні. Неперевершений матеріал з оксамитовою поверхнею допоможу створити унікальні інструменти для Вашого бізнесу.

Іноваційна місія

Місія Друкарні "Вольф" — надання комфортне надання споживачам повного комплексу послуг та забезпечення досконалої якості друкованих виробів. У головному офісі компанії на вул. Довженко, 3 створено лаундж-зону для відпочинку, роботи та ділових зустрічей. У лаундж-зоні ви можете перепочити з кавою та чаєм, який Вам запропонують в офісі, та попрацювати чи провести зустріч в комфортній атмосфері. Принагідно зазначимо, що у 2016 р. компанія Вольф збільшила свої технологічні можливості та промислові площі, інвестувавши великі кошти у розширення виробничого парку. Ми запрошуємо відвідувачів на безкоштовні екскурсії, під час яких ви зможете відчути магію друкованого мистецтва.

Вольф сьогодні

Міжнародна мережа Друкарня Вольф — одна з найбільших рекламно-поліграфічних компаній України з 21-річним досвідом роботи. Наші офіційні представництва вже відкрито по всій Україні, в Німеччині та Польщі, а найближчим часом мережа пошириться на Австрію, Іспанію, Португалію, Словаччину та Чехію.

Друкарня "Вольф" запрошує до співпраці. Маєте досвід та бажаєте розвиватися з лідером поліграфічного ринку? Заповнюйте анкету на сайті WOLF.UA у розділі "Дилер поліграфічних послуг" та отримуйте інформацію від фахівців найближчого підрозділу.

Компанія "Вольф" надає послуги офсетного та цифрового друку зі виготовляє різні категорії рекламної поліграфії - листівки, флаєри, буклети, каталоги, плакати, календарі, візитівки тощо. Компанія виготовляє як стандартну, так і ексклюзивну поліграфічну продукцію. Друкарня "Вольф" є ексклюзивним виробником рекламних матеріалів з використанням технології гібридного лакування TWIN SPOT на території України. Вишукана комбінація матового і глянцевого лаку дає можливість «оживляти» малюнки, надавати їм обсяг, виділяти деталі, підвищувати яскравість і контрастність, підкреслюючи переваги зображення.

У 2016 році головний офіс мережі Друкарні Вольф переїхав з вул. Сирецької, 28 у комфортне величезне приміщення на вул. Довженко, 3.

Завітайте до нашого офісу та переконайтесь у якості наших послуг!