І от наприкінці серпня у «Карбон-Сервісі» інстальовано третю машину Koniсa Minolta bizhub PRESS C1100.

Сьогодні друкарня впевнено утримує статус провідної компанії промислового цифрового друку в Україні.

Третя не зайва 
Адже навесні «Карбон-сервіс» придбав ще й дві монохромні друкарські машини Konica Minolta bizhub PRO C1100, розширивши й без того чималий парк друкарського устаткування. Ці масштабні інвестиції відбуваються згідно із планом розвитку підприємства, що передбачає створення розвиненої мережі філій, активну співпрацю з широким колом корпоративних клієнтів, рекламних агенцій (яким цього року запропоновано нові моделі співробітництва), друкарень та інших замовників категорії В2В.
Влітку компанія оголосила про послугу безкоштовної доставки продукції цифрового друку по всій Україні при вартості замовлення від 300 грн (партнер «Карбон-Сервісу» — «Нова пошта»). Таким чином, вартість послуг цифрового друку від «Карбон-Сервісу» стала однаковою для всієї країни: від 2,2 грн — за лист SRA3 4+0 і від 0,3 грн — за лист SRA3 1+0.
Але повернемося до чергової інсталяції, про деталі якої нам розповідає власник друкарні Юрій Якимчук
.
За словами Юрія, під час літнього сезону, коли зазвичай відбувається сезонний спад виробництва, у «Карбон-Сервісі», навпаки кількість замовлень значно збільшилася. Щоб чітко та якісно виконувати свої зобов’язання й не підводити замовників, періодично доводилося працювати майже цілодобово. Така ситуація змусила
друкарню дещо прискорити реалізацію планів і придбати додаткове обладнання вже у серпні, адже незабаром «високий» друкарський сезон.
Не дивно, що компанія знову придбала продуктивну систему друку Koniсa Minolta bizhub PRESS C1100, адже дві аналогічні машини успішно експлуатуються на підприємстві майже два роки й рік, відповідно. «Рішення про придбання третьої системи від Koniсa Minolta було виваженим – ми задоволені якістю друку машин та сервісом від ДП «Коніка Мінолта Україна» та знаємо можливості наших машин, оскільки працюємо з ними не перший рік», — підкреслює Юрій.

Машини Koniсa Minolta bizhub PRESS C1100 мають низку переваг
Насамперед, це стабільно висока якість та швидкість друку, що не залежить від якості паперу: на папері масою 90 г/м2, і на папері 350 г/м2 можна друкувати зі швидкістю 100 копій за хвилину, що дає змогу виконувати значний обсяг замовлень за значно коротший термін часу. у порівнянні з більшістю цифрових машин на ринку. А оскільки у «Карбон-Сервісі» інстальовано три однакові машини, потрібний результат тепер можна отримати втричі швидше. Звичайно, потужність друкарні зросла у рази, й вона може успішно друкувати «довгі» тиражі.
Зазначимо, що системи продуктивного цифрового друку Koniсa Minolta bizhub PRESS C1100 можуть працювати як зі CMYK, так і з RGB, й забезпечувати високу, майже фотографічну якість кольоровідтворення (кольорове охоплення Konica Minolta bizhub PRESS C1100 майже таке, як в машинах High Chrome, створених Konica Minolta для роботи в сегменті фотобуків).

Koniсa Minolta bizhub PRESS C1100 — справжня універсальна машина, яка об’єднала переваги продуктивних систем Koniсa Minolta та машин High Chrome

Подальша ринкова експансія
Нагадаємо, що на минулорічній виставці Rex «Карбон-Сервіс» продемонстрував унікальну уніфіковану лінійку фотокниг, упродовж року цей напрямок отримав подальший розвиток. Й придбання чергової продуктивної системи друку зміцнило позиції «Карбону» у царині виготовлення фотокниг: дедалі більше клієнтів (професійних фотографів та приватних осіб) звертаються до друкарні саме за такою послугою. І залишаються задоволеними – друкарня пропонує лінійку цікавих продуктів за виваженою ціною і з відмінною якістю.
Крім того, Юрій Якимчук абсолютно впевнений, що після вдалого запуску третьої машини Koniсa Minolta bizhub PRESS C1100 «Карбон Сервіс» зможе збільшити частку на ринку цифрового друку та розширити клієнтський портфель. Така впевність ґрунтується на економічних розрахунках і аналізі стану ринку цифрового друку в Україні.
На переконання Юрія, Konica Minolta bizhub PRESS C1100 дасть змогу якісніше конкурувати з друкарнями офсетного друку при виготовленні певних видів продукціії за певної довжини накладу.

Юрій зазначає, що рівень конкуренції на ринку офсетного друку надто високий, й за цих умов в цифрової друкарні, особливо з таким потужним парком устаткування, з’являються додаткові шанси й упевненість у перемозі.
Стабільність, продуктивність, оперативність – це про друкарню «Карбон-Сервіс» — лідера промислового цифрового друку України!