Серед гостів були представники філіальної мережі друкарні "Вольф": Надія Озеран (керівник “Типографии горящих тиражей”), Анна Войтехович (менеджер центрального офісу) та Оксана Побожа (менеджер з маркетингу). Дівчата після вечора розповідали про свої враження з посмішкою та з піднесеним настроєм. “Було дуже цікаво. Стільки зірок футболу я не бачила одночасно ще ніколи, — посміхається Анна, — деякі підходили, цікавилися, звідки я та які враження від побаченного. Було дуже багато молоді, більшість з них, як і ми, були представниками партнерів цього заходу. То ж ми були не едині такі".

Вечір тривав упродовж трьох годи. За цей час встигли вручити нагороди як ветеранам, так і командам молодої ліги (10-16 років). Також виступили чимало українських співаків — друзів організаторів дійства.

Наприкінці нас як партнерів вечора запросили на сцену і подарували сувенірний м'яч з автографами команди “Зірок футболу”.

“Вечір був напрочуд цікавим та багатим на події. Мені сподобалося. Дякуємо організаторам за те, що запросили та дали змогу внести маленький вклад в це дійство.” — отак лаконічно коментує подію маркетолог друкарні "Вольф" Оксана Побожа.

“Вечір видався чудовий, дякуємо за враження, нові знайомства та гарний настрій,” — підтримала дівчат Надія Озеран.

Отож, дякуємо фонду Стелли Захарової за сприяння партнерстсву та Федерації футболу за неоціненний вклад в розвиток українського футболу.

Друкарня "Вольф"