Фірма «Поліпрінт» вже 15 років представляє на українському ринку матеріалів для рекламі німецьку технологію TheMagicTouch.

Матеріали TheMagicTouch для термотрансферного друку на різноманітних поверхнях відомі в Україні завдяки їх незмінній якості, різноманітності і простоті у використанні, але девіз технології - “One for all..” (одна технологія для всього), набув справжнього сенсу саме цього року.

Разом с компанією OKI технологи TheMagicTouch розробили унікальний лазерний принтер ОКІ С711WT, який друкує білим тонером. Від цього часу, використовуючи принтер та термотрансферний папір TheMagicTouch, виробники рекламної продукції мають змогу друкувати повнокольорові зображення без фону, а також надзвичайно тонкі лінії, на кольоровому тлі, як на тканинах так і на всіх типах твердих поверхонь. Нова технологія дає змогу працювати з темними сортами деревини, кольоровим пластиком, керамікою, кольоровими тканинами будь-якого ґатунку та іншими матеріалами. І, звичайно, як і раніше – швидко, просто, індивідуально, якісно! TheMagicTouch – One for all!

Принтер з білим тонером ОКІ С711WT та витратні матеріали TheMagicTouch, а також якісне обладнання для термодруку представленi на стенді компанії «ПОЛІПРІНТ».

Завітайте, дізнайтеся більше та приєднайтесь!