Під час виставки "Поліграфія" редакція провідного поліграфічного часопису "Принт плюс: бумага и полиграфия" вдруге готуватиме виставкову он-лайн газету. Вперше ми робили це торік.

Професійний колектив нашої часопису має досвід підготовки й друкованих газет виставки "Поліграфія" (2003-2004 рр.).

Вже сьогодні учасники виставки можуть надсилати інформацію про наповнення виставкових стендів, плани щодо проведення виставкових заходів та фотоматеріали за адресами dor-denis@printus.com.ua або agarkov@printus.com.ua. Всі матеріали миттєво з'являтимуться на найбільш популярному в Україні поліграфічному порталі "Соціальна мережа поліграфістів".

Під час роботи виставки матеріали про основні події (відкриття, привітання учасникам виставки, інтерв'ю з експонентами, почесними гостями, репортажі про івенти тощо) ми будемо розміщувати на порталі в режимі реального часу. Всі учасники "Поліграфії", в тому числі компанії, що беруть заочну участь, можуть бути представлені в он-лайн газеті "Поліграфії".

Додаткові канали поширення інформації газети виставки "Поліграфія" — групи в соціальних мережах: "Печатайте с нами" vkontakte

и Социальная сеть полиграфистов у Facebook, а також сторінка Соціальної мережі поліграфістів у Twitter.

Під час виставкового сезону та за умов розміщення актуальної інформації в режимі он-лайн відвідуваність сайту Соціальної мережі поліграфістів зростає принаймні вдвічі, тому доречно у цей період розміщувати банери та іншу рекламну інформацію.

Під час проведення "Поліграфії" діють спеціальні знижки на розміщення реклами на нашому сайті. Деталі з'ясовуйте в менеджера Катерини Савченко (044) 537 04 52.

Чекаємо на ваші матеріали, пропозиції, зауваження.

З повагою, Ігор Агарков