WrapFest приваблює різних учасників, включаючи оклеювачів транспортних засобів, установників, гоночні команди, автопарки, агенції, друкарів, виробників вивісок, декораторів поверхонь і деталей, гарантуючи, що учасники з будь-якої сфери діяльності знайдуть цінність у пропозиціях заходу.

Straits Research повідомляє, що до 2030 р. ринок плівок для оклеювання автомобілів коштуватиме понад $25 млрд, а Європа стане ключовим регіоном для галузі. Низка експертів зі світу дизайну, інноваційних матеріалів та інсталяцій співпрацюватиме з WrapFest у розробці порядку денного та заходів впродовж двох днів, а шоу буде побудовано навколо взаємодії відвідувачів.

Основні моменти програми включають:

  • WWM UK — британський етап глобального змагання з обгортання, переможець якого отримає право на участь у фіналі WWM Series у Берліні;
  • Wrap Talks – дводенна програма, яка включає низку доповідей, пропонуючи учасникам зрозуміти останні тенденції галузі;
  • Wrap Party — можливість поспілкуватися з лідерами Wrap стане ніччю, яка запам’ятається;
  • понад 50 демонстрацій у прямому ефірі – можливість ознайомитись із найновішими матеріалами та інструментами, одночасно вивчаючи прийоми продуктивності від партнерів з навчання, таких як The Wrap Institute;
  • Simulator Racing — хто найшвидше проїде віртуальну трасу Сільверстоун із призами;
  • Wrap Warrior — можливість кожному випробувати свої нерви та вміння в цьому швидкому форматі.

Спираючись на успіх першого випуску, WrapFest 2024 приділить підвищену увагу освіті та навчанню. Усвідомлюючи зростаючий попит на розвиток навичок у оклеюванні, деталі та автомобільній промисловості, WrapFest співпрацює з The Wrap Institute як офіційним навчальним партнером для проведення всебічного навчання через семінари та практичні демонстрації.

На виставці команда The Wrap Institute поділиться досвідом, напрацьованим на основі багаторічного глобального досвіду інсталяцій, щоб провести інтерактивні сесії про новітні методи, матеріали та тенденції в інсталяції вінілу, підтримуючи як досвідчених професіоналів, так і новачків у формуванні навичок.

Очікується, що у виставці візьмуть участь понад 50 експонентів і 75 брендів, у т.ч. 3M, HP, Metamark і Grafityp. WrapFest 2024 обіцяє продемонструвати широкий спектр бізнес-можливостей, продуктів, інструментів і рішень для монтажників вінілових покриттів і власників бізнесу. Від найсучасніших матеріалів до інноваційного обладнання, учасники виставки запропонують широкий спектр ресурсів (захист фарби, архітектурна плівка, тонування вікон, плівка для зміни кольору), щоб допомогти інсталяторам залишатися конкурентоспроможними та ефективними на сучасному ринку.

Останні розробки в галузі включають плівку для захисту від болю (PPF), яка змінює колір. У 2024 р. також варто звернути увагу на текстуровані вінілові плівки, коли учасники демонструватимуть найновіші текстури, доступні на виставці. WrapFest демонструє широкий асортимент продуктів, інструментів і рішень для монтажників вінілу, пропонуючи відвідувачам доступ до найновіших інновацій і технологій від експонентів і спонсорів. Від найсучасніших матеріалів до ріжучих інструментів і обладнання, учасники виставки WrapFest представляють відкрите джерело ресурсів, які допоможуть інсталяторам і власникам бізнесу залишатися конкурентоспроможними та ефективними.