Компанія Screen GA випустила модель PlateRite 1080 в 1995 році. На відміну від поширеного тоді процесу виведення даних на плівку та подальшого експонування друкарських форм, система могла виводити зображення безпосередньо на пластинах. Новий підхід значно спростив додрукарську підготовку та знизив вплив на довкілля, а також дав змогу оцифрувати весь друкарський процес.

Після запуску серія PlateRite швидко завоювала довіру ринку завдяки поєднанню чудової якості продукції, високої стабільності та надійної підтримки системи. Screen розробила різні лінії продуктів для задоволення потреб клієнтів і є лідером у впровадженні новаторських технологій.

Це сприяло розширенню модельного ряду енергозберігаючими моделями, які продовжують забезпечувати таку ж якість і продуктивність. У подальшому Screen має намір продовжити роботу в якості виробника систем CtP, що сприяє автоматизації виробничих ліній і розробки спеціалізованих рішень. Компанія очікує, що ці ініціативи сприятимуть створенню продуктів, що відповідають за різноманітні потреби ринку.

Водночас компанія планує активізувати зусилля, спрямовані на розвиток стійкого суспільства, що також дасть змогу внести вклад у довгострокове зростання поліграфічної галузі.