Helix One дає змогу друкувати УФ-чорнилами CMYK плюс білий та лаком на прямостінних та конічних циліндрах, вкл. пластикові пляшки та склянки з неїржавіючої сталі.

Машину оснащено механізмом з повністю автоматичним програмованим налаштуванням інструментів та висоти за допомогою лінійного приводу, а також 8-ватним пристроєм УФ-закріплення. Установка включає станцію автоматичного чищення та закупорювання голівок, систему рециркуляції білого та чорного чорнила, а також можливість додавання струменевого праймера для складних матеріалів.

Директор Inkcups Бенджамін Аднер: «Ми прислухалися до клієнтів і спробували розробити модульну машину, яка могла б працювати і самостійно як принтер початкового рівня в кіоску або спеціальних робочих камерах для промислових користувачів. Я уявляю Helix One в кожному принтшопі, поряд з лазерним гравером, вишивальною машиною і малоформатним цифровим планшетним принтером.

У цьому компактному пристрої ми втілили значну кількість функцій, неймовірну якість друку та чудову швидкість. Ми пишаємося тим, що представляємо перший у світі настільний принтер для прямого друку на циліндричних предметах, і сподіваємось, що він матиме великий успіх».