Зовнішній шар Fresh!Bag виготовлений із міцного крафт-паперу Mondi, який замінює традиційне багатошарове паковання з різних матеріалів, що не підлягає переробці, і водночас покращує захист від охолодження, кращий у 2,5 рази.

Охолоджувальний елемент мішка, сертифікований як повністю придатний для повторної переробки в існуючих паперових відходах Європи, створюється з целюлози, яка укладена в крафт-папір Mondi. Папір має високу еластичність, що дає змогу легко зшивати різні шари для створення міцної структури мішка.

Сумка має високу стійкість до розриву та може витримувати велику вагу. Додаткову безпеку та зручність для споживача забезпечує ручка на Fresh!Bag, яка легко закручується всередину, утворюючи відкрите ущільнення.

Пакети довговічні й можуть використовуватися споживачем кілька разів. Крафт-папір Mondi також надає роздрібним торговцям добрі можливості друку для брендингу та інформації.

Fresh!Bag нещодавно отримав нагороду German packaging award 2022 у категорії «Функціональність і зручність». Fresh!Packing тепер прагне запустити сумку по всій Європі.

Александр Баарс, менеджер з міжнародних продажів Specialty Kraft Paper, Mondi: «Fresh!Bag надає справді чудову можливість для роздрібних торговців; він відповідає попиту споживачів на більш екологічне паковання, одночасно забезпечуючи зручність і довговічність для заморожених і охолоджених продуктів. Іноді нам потрібно поставити різні запитання, щоб знайти нові рішення – і завдяки тісній співпраці з Fresh!Packing ми змогли створити це інноваційне доповнення для галузі роздрібної торгівлі».

Кевін Хендзлік, генеральний менеджер і менеджер із продукції Fresh!Bag, Fresh!Packing: «Mondi довірився нашій ідеї та залучив додатковий досвід. Під час розробки Fresh!Bag команда змогла легко визначати вірні можливості та консультувати нас упродовж усього процесу, допомагаючи досягти наших цілей сталого розвитку щодо уникнення полімерних відходів і використання матеріалів, які сприяють циркулярній економіці».