Комплексна програма сталого розвитку Gallus вже сертифікована за ISO 14001, міжнародним стандартом для систем екологічного менеджменту. На додаток до підвищеної прихильності до економічної, соціальної та екологічної відповідальності та зусиль зі скорочення викидів CO₂ у масштабах всієї компанії, Gallus уклала партнерство з Forliance, яке допоможе компенсувати викиди CO₂, що залишаються від виробничого процесу, і досягти поставленої мети.

Маючи виробничі потужності у Швейцарії та Німеччині, Gallus є відомим виробником звичайних та цифрових вузькорулонних машин для друку етикетки та паковання. По всьому світу встановлено понад 3800 друкарських машин у більш ніж 1250 замовників.

Даріо Урбінаті, директор з продажу та обслуговування Gallus Group: «Ми розуміємо, що настав час зробити сталий розвиток одним із основних пріоритетів бізнесу. Треба, щоб ми ретельно вирішували проблеми впливу на довкілля з тією самою компетентністю, прихильністю та швидкістю, з якою ми розробляємо наші друкарські рішення. Ми також маємо забезпечити таку ж довіру до наших показників сталого розвитку, як і до інших аспектів нашої діяльності, як з боку наших клієнтів, так і інших учасників ринку».

Наступного року Gallus відзначатиме 100-річчя. Крім програми сталого розвитку, компанія реалізує й інші проєкти з перетворення, щоб не лише створити нове бачення майбутнього, але й закласти фундамент для наступних 100 років успішного бізнесу та досягти позитивних змін у всій галузі.

Д-р Франк Шаум, генеральний директор Gallus Group: «Вступаючи в новий етап розвитку компанії, ми хочемо зробити все можливе, щоб створити більш позитивне, стійке майбутнє для ринку друку та паковання».