X-Rite Incorporated, Pantone LLC та Sun Chemical оголосили про створення нової бібліотеки кольорів для гофрокартону Eco-Kraft, для хмарної екосистеми цифрових стандартів кольорів PantoneLIVE.

Нова бібліотека дає змогу конвертерам досягти передбачуваних кольорів Pantone при друці на гофрокартоні, виготовленому з перероблених матеріалів. Бібліотека Eco-Kraft тепер доступна в рамках передплати PantoneLIVE Production — Print and Packaging. Вона розроблена для використання з коричневою крафт-підкладкою зі значно вищим вмістом вторинної сировини, ніж у попередніх бібліотеках. В результаті колір базової підкладки вийшов більш насиченим.

Нова бібліотека забезпечує найближчу відповідність основним кольорам Pantone Matching System, які можуть бути отримані на підкладці Eco-Kraft з використанням фарб на водній основі та флексографічного друку.

«Ми раді підтримати X-Rite та Pantone у створенні нової бібліотеки і готові на місцевому рівні надати інструменти та процеси управління кольором, щоб підтримати клієнтів, що відповідають цим новим колірним цілям, — каже Патріс Ауренті, лідер компанії з управління кольором Sun Chemical.

PantoneLIVE, що містить понад 84 000 варіантів кольорів Pantone для найпопулярніших пакувальних та друкованих додатків, дає змогу власникам брендів, дизайнерам та друкарям почуватися впевнено при виборі колірних стандартів, які можна досягти у виробництві, що дозволяє підвищити швидкість виходу на ринок та скоротити кількість погоджень, відходів. та переробок.