Cobalt PRO можна використовувати для травлення пластин, у т.ч. DuraLaze та експонованого полімеру. Крім створення пластин для тамподруку, цей 40-ватний лазер можна використовувати для гравіювання пластика та деревини.

Важлива особливість Cobalt PRO — серводвигун постійного струму із замкненим контуром, який забезпечує високу безперервну потужність на валу на більших швидкостях, ніж конкуруючі пристрої. Ця функція забезпечує більшу точність (0,254 мм або 0,1%) за рахунок безперервного руху, а не постійного запуску та зупинки. Верстат оснащений 4-рядковим РК-дисплеєм, що показує поточне ім’я файлу, загальний час роботи, потужність лазера, швидкість гравіювання та багато іншого.

Сумісні матеріали пластин: DuraLaze, CrystaLaze, Laser Aqua, Laser Red та Laser Orange. Cobalt PRO призначений для невеликих майстерень, яким потрібна машина для лазерного гравіювання та виготовлення пластин. Завдяки лазерній технології CO2 та області травлення 440×620 мм машина може створювати великі та чіткі зображення з роздільною здатністю до 1500 dpi на найрізноманітніших пластинах або на декількох пластинах одночасно.