Вони швидко відреагували на зростаючу кризу в надії, що допомога надійде якомога швидше через OTB Foundation (Only The Brave), італійську благодійну організацію, яка співпрацює з УВКБ ООН для підтримки біженців.

Альберто Руї, секретар IGFA зазначив: «Я дуже вражений швидкістю, з якою наші члени зреагували на заклик про допомогу – після короткого повідомлення у WhatsApp усі відповіли та погодилися пожертвувати 12 000 євро, половина з яких буде негайно надіслана до фонду OTB. А 6000 євро ми плануємо перерахувати іншим організаціям».

Руї продовжив: «Наш бізнес глобальний, ми працюємо з кожною країною на планеті –сподіваємося на підтримку партнерів, і наші думки з людьми та нашими колегами в Україні».

IGFA – це всесвітня асоціація дилерів, які пропонують поліграфічним компаніям у кожній країні світу обладнання для поліграфії. Члени IGFA виступають за довіру та справедливість у роботі зі своїми клієнтами.

IGFA має членів у багатьох країнах світу (Тайвань, Гонконг, Японія, США та по всій Європі — від Іспанії до Туреччини та Харкова в Україні).