ta-ad-comet-preview="message" data-ad-preview="message">
У павільйоні 6, який займає понад 25 000 квадратних метрів, компанія разом з Німецьким Червоним Хрестом і пожежною службою Дюссельдорфа в понеділок, 7-го березня 2022 року, встановили 1000 ліжок. Крім того, було зведено близько 2500 метрів перегородки, щоб розділити павільйон на менші кімнати.
Вольфрам Н. Дінер, президент і виконавчий директор Messe Düsseldorf: «Ми були дуже раді задовольнити запит Управління з міграції та інтеграції міста Дюссельдорфа. У день будівництва велика кількість колег спонтанно протягнули руку, щоб зробити житло доступним якомога швидше. Тому що ми стурбовані долею людей. І тому, що ми глибоко занепокоєні важким становищем біженців. Прийом і розміщення їх є для нас само собою зрозумілим». Вольфрам Н. Дінер закликав співробітників компанії поділитися особистими речами (іграшки, одяг, товари першої необхідності, товари для тварин).
Зал 6 має власні роздягальні та 40 душових. Кількість доповнюється зовнішніми душовими контейнерами. Харчування забезпечуватиме Stockheim, партнер Messe Düsseldorf з організації кейтерингу під час виставкових заходів. Усі біженці також матимуть доступ до безкоштовного Wi-Fi, що дозволить їм підтримувати зв’язок з родиною та друзями та дізнаватися про події в Україні.
Місто Дюссельдорф пропонує мобільний центр вакцинації і тестування, де можна вакцинуватися всіма вакцинами, що пройшли підтвердження в Європейському Союзі.