Спільнота прагне продавати твори мистецтва автомобільних митців через соціальні мережі та перераховувати ці кошти Британському Червоному Хресту для допомоги постраждалим в Україні в рамках ініціативи «Звернення до кризи в Україні».

«Автохудожники для України» за перші дві доби зібрали £4000. Понад 25 художників погодилися пожертвувати твори мистецтва, починаючи від дуже доступних гравюр і закінчуючи дорожчими, деякі з яких продаються на аукціонах.

Організатори ініціативи просять ділитися постами про неї у соціальних мережах. «Чому ми це робимо? Бо жах в Україні наростає. Ми усвідомлюємо, що наша ініціатива може зробити лише невеликий внесок, але ми хотіли зібрати кошти та приєднатися до інших, щоб об’єднати любов до всього автомобільного та допомогти українцям, які тікають від конфлікту, — заявляють організатори акції. — Червоний Хрест довірився існуючим протоколам у багатьох країнах світу і вже працює в Україні. Це дає змогу митцям у Німеччині, Франції, Португалії легко робити пожертви на користь України на їхню національну благодійну організацію Червоного Хреста/Червоного Півмісяця».

Як працює процес продажу та пожертвування:

1) У соціальних мережах художники публікують вибрану роботу/друк/скульптуру, яку вони згодні подарувати організаторам акції.

2) Покупець оплачує гроші безпосередньо художнику.

3) Художник жертвує 100% через свій національний веб-сайт Червоного Хреста на програму ««Звернення до кризи в Україні». Після цього надсилає організаторам скрін-шот квитанції про пожертвування, що дає змогу підрахувати загальну зібрану суму.

Сторінки групи «Автохудожники для України»:

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/auto_artists_for_ukraine/ @auto_artists_for_ukraine Twitter: @autoartukraine

http://autoartistsforukraine.com/

Посилання для пожертв: https://donate.redcross.org.uk/appeal/ukraine-crisis-appeal