Акцент буде зроблено на просування у Великій Британії, Нідерландах та Німеччині, заявив генеральний директор Ешар Бен-Шитрит. У 2022 р. очікується вихід до США та Азії.

Redefine Meat виготовляє рослинне м’ясо за допомогою технологій 3D-друку. Склад та походження вихідного білка не розкривається. Для створення м’ясних продуктів із рослинних інгредієнтів використовується низка власних та запатентованих технологій, у т.ч. Meat Matrix Additive Manufacturing.

Як визнають міжнародні експерти з м’яса, нові продукти Redefine з «баранини» та «яловичини» перевершують усі попередні замінники на рослинній основі. Вони повністю імітують тканину м’яса, що ідеально підходить для стейків. Асортимент продуктів Redefine Meat на рослинній основі вже доступний більш ніж у сотні ресторанів та готелів Ізраїлю. Більшість із них уперше погодилися ввести у своє меню альтернативне м’ясо.

Наразі Redefine Meat пропонує 170-грамові гамбургери, кебаб, ковбаски, шашлик із баранини та інші альтернативні м’ясні продукти. Асортиментна лінійка розширюється.