Paperbubble є подвійними паперовими листами із ізольованими осередками, заповненими повітрям. За міцністю та опірністю зовнішньому впливу (натиску та ударам під час транспортування) розробка Storepack нічим не поступається повітряно-бульбашковій плівці. Не кажучи вже про стійкий потенціал такої альтернативи: використані аркуші Paperbubble легко переробляються та не забруднюють довкілля.

«Гарний дизайн продукту — фундаментальний чинник економіки замкненого циклу. Керуючись принципами екодизайну, ми робимо паковання більш екологічним. Наш підхід у тому, щоб уникати надлишкового паковання з непотрібними витратами ресурсів», — каже Пол Дейс, менеджер з паперової продукції Storopack.

Насамперед Paperbubble призначається для доставки делікатних та негабаритних предметів — косметики та електроніки, а також для відправлення бандеролей поштою.

Стрічка з аркушами розділена перфорацією, щоб відправник зміг забезпечити оптимальний захист вмісту боксу та заповнити порожнечі, а на сортувальних станціях заводів з рециклингу одразу пустили відходи у переробку.

Кожен комплект Paperbubble включає 300 аркушів. Індивідуальний підхід Storepack гарантує кінцевому споживачеві позитивні враження від розпаковування посилок. Зрештою, задоволення від покупки позбавляє від стресу не гірше пухирців, що лопаються.