Харчові відходи — це глобальна проблема вартістю мільярди доларів, і найчастіше вона виникає через порушення температурного режиму під час зберігання та транспортування. AD TT Sensor Plus 2 BLE — економічно ефективне рішення, яке не залежить від системи для реєстрації температури та може допомогти менеджерам з логістики краще контролювати та захищати товари, що транспортуються.

Реєстратор температури поєднує мікрочипи NFC і Bluetooth, що дає змогу виймати збережені дані за допомогою торкання смартфона або через Bluetooth. Датчик може бути захищений паролем для доступу та використання та за потреби підтримує різні моделі шифрування. Його можна легко перепрограмувати на вирішення конкретних завдань, використовуючи захищений зв’язок NFC. У результаті виходить єдиний реєстратор, який можна перепрограмувати з різними варіантами налаштувань та використовувати багаторазово для запобігання втратам.

Завдяки батареї з тривалим терміном служби користувачі мають змогу записувати на реєстратор до 500 тис. записів впродовж двох років з точною фіксацією часу по RTC. За реальних умов застосування це означає, що час моніторингу практично не обмежений завдяки великому обсягу пам’яті AD TT Sensor Plus 2 BLE і гарантованому терміну служби до двох років.

Вкладиші AD TT Sensor Plus 2 BLE мають невелику площу (70×32 мм) та відповідають стандартам управління якістю ISO 9001:2015 та вимогам екологічного менеджменту ISO 14001:2015 щодо логістики, особливо у сфері роздрібної торгівлі продуктами харчування та бакалією.