Генеральний директор Heidelberg Райнер Хундсдерфер: «Heidelberg добре усвідомлює відповідальність у контексті небезпек, пов’язаних із глобальною зміною клімату. Впродовж багатьох років ми активно працюємо над мінімізацією викидів шкідливих речовин та зниженням впливу виробництв на здоров’я та довкілля. Тепер ми взяли на себе додаткові зобов’язання, які передбачають переведення наших виробничих та дистрибуторських майданчиків по всьому світу на кліматично нейтральну основу до 2030 р. — раніше, ніж це вимагає законодавство».

Для досягнення поставленої мети Heidelberg визначив кілька першочергових завдань і розпочав їх виконувати. Йдеться про підвищення енергоефективності всіх виробничих та дистрибуторських майданчиків та їхнє забезпечення «зеленої» енергією, що призведе до помітного зниження викидів CO2.

Стратегія сталого розвитку ESG у Heidelberg виходить за межі проблеми кліматичної нейтральності. Компанія розглядає стійкість як довгостроковий баланс між довкіллям, бізнесом та соціальною відповідальністю та фокусується на таких галузях:

  • кліматична стратегія;
  • екологічно чисті продукти;
  • стійке управління персоналом;
  • дотримання правових та етичних норм;
  • сумлінне корпоративне управління.

Питання захисту прав людини та довкілля також мають бути закріплені у всьому ланцюжку виробництва та збуту продукції, що включає всіх постачальників Heidelberg Group.