Виробник запевняє, що всі чотири новинки надійдуть на ринок у грудні 2021 р. і виведуть промисловий друк на предметах і маркування на новий рівень.

Принтери мають безліч нових можливостей. UJF-7151plus II розроблено для безперебійного високошвидкісного виробництва і оснащено вісьмома друкувальними голівками, він друкує у конфігурації CMYK × 2. Це забезпечує швидкість друку до 190% вищу, ніж у принтера UJF-7151plus.

Удосконалена технологія емуляціонного дізерінга MFD2 дає змогу особливим чином обробляти зображення, щоб при друці CMYK отримати макс. високу якість із згладженими градієнтами, більш чіткими краями, тонкими лініями та меншою кількістю спотворень кольору.

UJF-7151plus II у шестикольоровій конфігурації друкує у конфігурації «CMYK + світло-блакитний і світло-пурпуровий» з роздільною здатністю 1800 dpi. Інноваційна функція Color Gloss у новому принтері забезпечує відбитку додатковий глянець.

Можливість друку на предметах масою до 30 кг розширює можливості UJF-7151plus II. Нова серія принтерів UJF-MkII e включає моделі UJF-3042MkII e, UJF-6042MkII e та UJF-3042MkII Ex e для друку на різних м’яких і твердих поверхнях (шкіра, дерево, акрил, метал і скло).

UJF-3042MkII e і UJF-3042MkII Ex e мають область друку 300×420 мм, а UJF-6042MkII — 610×420 мм. Всі принтери UJF-MkII e оснащено функцією MFD2 і поліпшеним датчиком зазору між матеріалом і друкувальною голівкою, здатним працювати навіть з прозорими матеріалами. Нові принтери підвищують зручність експлуатації за допомогою візуальних підказок на кольоровому дисплеї з діагоналлю 3,45 дюйма.

Всі нові моделі серії UJF постачаються з підтримкою Mimaki Device Language (MDL), яка забезпечує автоматичне постачання потрібних запчастин і дає змогу управляти принтерами UJF через зовнішні виробничі системи та периферійні пристрої. Підвищений ступінь автоматизації збільшує продуктивність і керованість обладнання та скорочує ручне втручання оператора.

У стандартній комплектації вони постачаються з RIP RasterLink7. У принтерах також реалізовано функції Mimaki Core, в т.ч. функції розпізнавання та відновлення збійних дюз NCU 2, функція заміщення збійних дюз NRS 3 і компенсації міжпрохідних похибок MAPS4. Нові УФ-чорнила для принтерів UJF мають сертифікати Greenguard Gold.