Принтер розроблено для високопродуктивного друку сотень виробів на добу. І особливо ефективний він при друці по кольоровим матеріалам: саме такі послуги користуються попитом на ринку України. Для збільшення швидкості компанія Epson оснастила пристрій двома друкуючими головами, які легко наносять кольорове зображення на кольоровій футболці за 52 сек. в режимі стандартної якості. А мінімальні витрати часу при друці на кольорових виробах – 31 сек. в швидкісному режимі друку, у два проходи голови.
Нова чорнильна станція розроблена для зниження собівартості друку, а також для зниження вартості володіння пристроєм.
Великий обсяг чорнил у 1,5 літра на кожний колір вимагає менше підходів до їхньої заміни, а також знижує час на операційне обслуговування пристрою. Невід’ємною складовою якості є спеціально розроблені чорнила Epson UltraChrome DG Ink (комплект з 5 кольорів – білий, жовтий, пурпуровий, блакитний та чор-
ний). Чорнила мають високу щільність білого кольору на високих швидкостях та ширше колірне охоплення в порівнянні з моделлю Epson SureColor SC-F2100.
Чорнила Epson відповідають стандартам Global Organic Textile Standard (GOTS) і мають екологічний паспорт Oeko-Tex, що означає можливість використання друкованих зображень на одязі для дорослих, дітей і навіть немовлят.


Продуктивність принтеру підвищено завдяки хмарному рішенню «ProductionMonitor». За допомогою смарт-пристроїв і ПК кінцеві користувачі можуть: ефективно управляти своїм виробництвом, щодня контролювати статус своїх принтерів, отримати доступ до докладної та графічної аналітики, віддалено контролювати продуктивність своїх принтерів і негайно вживати заходів, в тих випадках, коли це потрібно.


Управління здійснюється через сенсорний екран 4,3’’. З його допомогою легко перевірити залишок чорнил, час до наступного прочищення, налаштування автоматичного контролю зазору від друкуючої голови до виробу. Вся інформація зручно розміщена на одному екрані, тому легко здійснювати контроль безпосередньо під час друку. Програмне забезпечення Epson Garment Creator дозволяє підготувати зображення для подальшого друку та має набір розширених функцій для вирішення завдань друку найвищої якості на світлому, темному одязі та інших текстильних виробах.

Роботу оператора спрощує автоматичне визначення товщини виробу. Спеціальний сенсор визначає товщину виробу, а друкуючі голови автоматично підіймаються/опускаються на потрібну висоту над виробом. При цьому максимальна товщина виробу сягає 29,5 мм.


Важлива відмінність сервісного обслуговування Epson SureColor SC-F3000 від попередників – це можливість оперативного та самостійного обслуговування принтера без залучення інженерів сервісного центру, тобто знову ж таки все сприяє економії фінансового ресурсу клієнтів.

Заміна друкуючої голови також здійснюється самостійно оператором вашого підприємства, без використання спеціальних інструментів.
Компанія Epson спеціально пішла назустріч замовникам в питанні самообслуговування, що лише підкреслює надійність рішення.

Індустріальне застосування Epson SureColor SC-F3000 підкреслюють його більші габаритні розміри, ніж у принтера Epson SureColor SC-F2100. Принтер, на відміну від попередника, встановлюється на власному стенді на підлозі. А за потреби масштабування виробництва до кількох пристроїв, обслуговування їх одним оператором не складе особливих труднощів.
Вибираючи Epson SureColor SC-F3000 ви можете бути впевнені, що всі компоненти: принтер, друкуючі голови, чорнила, програмне забезпечення та система обслуговування були розроблені компанією Epson як єдине рішення для створення продукції високої якості.
Ми ознайомили вас з можливостями пристрою. Для отримання індивідуальної консультації та інформації, де придбати текстильні рішення Epson, заходьте на сайт https://epson.ua/catalog/lfp-textile/.