Настільний світлодіодний УФ-принтер Edge має формат друкарського столу 30х50 см і макс. швидкість друку аркуша А4 58 с в режимі CMYK і 1 хв. 47 с в режимі CMYK + білий. Принтер пропонується з чорнилами UV TurboJet в конфігурації CMYK + білий + прозорий і дає змогу отримувати за один прохід ефекти 3D-, тиснення або рельєфного друку заввишки до 2 мм на папері, пластику, дереві, склі та металі заввишки до 15 мм.

На принтері можна друкувати вивіски зі шрифтом Брайля. Нова технологія циркуляції білих чорнила та відповідне ПЗ дають змогу повністю використовувати білі чорнила.

В настільному принтері Soniq для прямого друку на одязі з аналогічними Edge форматом і швидкістю друку використовуються нещодавно розроблені швидковисихаючі екологічно чисті чорнила Azon для текстилю з сертифікатом OEKO-TEX ECO PASSPORT. Принтер пропонується в конфігураціях 2 × CMYK і CMYK + W. Виробник запевняє, що, крім зменшення зернистості та доброї передачі дрібних деталей навіть при друці зображень з великим обсягом чорнила, нові чорнила мають чудову стійкість до прання.

Універсальний принтер Pronto для друку на одязі розрахований на тих, хто хоче розширити свої виробничі потужності.