Спеціалізовані виставки дозволяють підприємствам, з одного боку, ознайомитися зі світовими новинками у своїй галузі, з іншого - надають можливість продемонструвати свої власні розробки, вивірити економічну доцільність та конкурентоспроможність своєї продукції.

Лак&Фарба Expo UA – це єдина в Україні спеціалізована виставка, де можна ознайомитися з новітніми зразками лакофарбової продукції, сировиною та обладнанням для виготовлення покриттів, а також технологіями для обробки поверхні. Асортимент продуктів в останні роки активно розширюється, виходять нові зразки, при цьому вдосконалюється і їх якість, підлаштовуючись під європейські стандарти. Покриття застосовуються практично в усіх галузях промисловості та в побуті, тому є висока зацікавленість в даному заході, як серед споживачів, так і серед виробників галузі.

Plast Expo UA ‑ це єдина в Україні виставка, що об’єднує навколо себе фахівців у галузі переробки пластмас та каучуку, починаючи з виробництва сировини, створення новітнього вітчизняного обладнання і закінчуючи автоматизацією технологічних процесів. У період адаптації українського ринку до вимог ЄС, Plast Expo Ua дає можливість усім, хто стоїть біля витоків створення нового виробництва, часткової модернізації або глобального оновлення діючих заводів і компаній, зорієнтуватися у різноманітті товарів, марок і технологій, що пропонуються на нашому ринку: все найкраще можна буде побачити в роботі на експозиції Plast Expo UA.

У рамках виставки: PU FEST UKRAINE 2021 Міжнародний бізнес‑форум для фахівців в області поліуретанів

Addit EXPO 3D - це виставка для тих, хто йде в ногу з часом, хто відкрив для себе простори технологій XXI століття, які найбільш динамічно розвиваються, хто усвідомлює, що третя промислова революція починається на наших очах. Головне завдання організаторів виставки - надати можливість кожному клієнту максимально розкрити свій потенціал, заявити про свої досягнення на всю Україну, звірити свої передчуття щодо перспектив розвитку галузі з кращими світовими брендами, адаптованими, при цьому, під наш вітчизняний ринок, його потреби і можливості.

Виставки працюють: 13, 14 квітня з 10.00 до 18.00. 15 квітня з 10.00 до 16.00

Міжнародний виставковий центр  (Київ, Броварський пр-т, 15,  станція метро «Лівобережна»)

Вхід вільний, зареєструватися на події можна за посиланням: www.iec-expo.in.ua/ua/vidviduvacham/online/