Універсальна програмна платформа допоможе користувачам офісних принтерів OKI працювати більш продуктивно, ефективно й безпечно

 Еґам, 3 липня 2019 року – сьогодні OKI Europe Ltd анонсувала випуск універсального програмного забезпечення SENDYS Explorer. Ексклюзивне комплексне програмне рішення для МФП і розумних принтерів від OKI, що розширює їх можливості незалежно від галузі й розмірів підприємства. Організації будь-якого профілю – від підприємств роздрібної торгівлі до медичних закладів – оцінять переваги цієї платформи, що дає користувачам можливість виконувати оцифровування й керування документами, дистанційний контроль завдань друку, а також покращує безпеку та скорочує витрати.

 Сумісність SENDYS Explorer з офісними принтерами OKI допомагає підприємствам контролювати документообіг і парк принтерів.  Більш того, це програмне забезпечення має багато додаткових функцій для економії часу та коштів, якими можна легко скористатися з комп’ютера, ноутбука, мобільного телефона або через зручний сенсорний екран інтелектуального МФП від OKI.

 Клієнти OKI можуть безкоштовно отримати SENDYS Explorer і SENDYS Fleet Manager. Користувачі можуть також придбати додаткові опції SENDYS Explorer Premium OCR, SENDYS Explorer Output Manager і додаткові функції Flex Connector та Flex Connector Plus.

 Головні особливості SENDYS Explorer

  • Оптичне розпізнавання символів (OCR) у відсканованих або завантажених документах
  • Сканування у власну директорію (сховище документів)
  • Доступ до документів і керування ними у віддаленому режимі
  • Керування приватними документами й файлами загального користування
  • Можливість друкувати документи з хмарного сховища через комп’ютер, смартфон чи напряму з принтера
  • Безкоштовно для клієнтів OKI

 SENDYS Explorer Fleet Manager –це програмний інструмент, який клієнти OKI можуть отримати безкоштовно. Він дає змогу дистанційно переглядати стан усіх принтерів і МФП у реальному часі, керувати вбудованим програмним забезпеченням та оновлювати його тоді, коли це не буде створювати перешкод щоденній роботі. Крім керування парком обладнання, цей інструмент дає змогу керувати пристроями й надає на персоналізованій панелі статистику використання та сповіщення від пристроїв, що допомагає полегшити технічне обслуговування й підвищити рентабельність.

 КОНЕКТОРИ 

 Cloud Connector дає змогу передавати документи в різноманітні сховища, як от Dropbox, OneDrive, OneDrive for Business, Google Диск чи Microsoft SharePoint

 Flex Connector пропонує функцію, що дає змогу сканувати, надсилати й завантажувати документи в сховища різного типу. Завдяки цьому розміщення, отримання й керування документами потребує значно менше часу, підвищується продуктивність роботи персоналу й безпека. Користувачі можуть додавати в документи поля для заповнення, створювати папки та налаштовувати автоматичне формування імен файлів. Крім того, ця програма дає змогу створювати власні шаблони робочих процесів, доступ до яких можна легко отримати через МФП від OKI або смартфон.

 Flex Connector Plus включає в себе всі функції Flex Connector, а також функцію зонального оптичного розпізнавання символів, що дає змогу видобувати з документів поля даних у вигляді метаданих, які можна автоматично імпортувати в будь-які програми від сторонніх виробників. Щоб зменшити ризик виникнення помилок, видобуті дані можна перевіряти на МФП від OKI

 SENDYS Explorer Premium OCR забезпечує можливість оцифровування документів за допомогою найсучаснішої технології оптичного розпізнавання символів, розробленої компанією ABBYY®. Ця технологія дає змогу комп’ютеру розпізнавати літери й слова в сканованому документі, щоб користувачі могли шукати, редагувати, аналізувати, копіювати та видобувати вміст, як у звичайному текстовому документі.

 SENDYS Explorer Output Manager – безпечне керування результатами друку завдяки наданню адміністратору можливостей контролю друку, копіювання й сканування, які виконують користувачі. Захист файлів забезпечується перевіркою особи на пристрої OKI через мережеві облікові дані, PIN-коди або безконтактні карти. Надруковані документи можна отримати з будь-якого пристрою, що підтримує функцію Pull Print. Засіб обліку друку робить наочними витрати на друк по всій компанії, даючи змогу запобігти марнотратству та впровадити різні політики друку на кшталт обмеження колірного друку.

 "Ми з радістю анонсуємо випуск ексклюзивного пакета ефективного програмного забезпечення SENDYS Explorer від OKI, – говорить Стів Кумбс (Steve Coombs), менеджер із випуску Solutions і MPS OKI Europe Ltd. – Це універсальне програмне забезпечення можна встановити на будь який офісний принтер OKI й значно збільшити користь від його використання для наших кінцевих користувачів, а також заощадити їхній час і кошти. Підвищення продуктивності та ефективності роботи разом із посиленням безпеки – це переваги, які складно переоцінити".

 "Клієнти зможуть оцифровувати, завантажувати й упорядковувати документи, оптимізувати робочі процеси, покращити безпеку та зменшити витрати. Платформа SENDYS Explorer успішно пройшла випробовування часом: це рішення, уже встановлене більше 6000 разів на 30 000 пристроїв, допомагає клієнтам із різних галузей бізнесу друкувати з максимальною користю для себе".

 Детальнішу інформацію шукайте на сторінці www.oki.com/ua