На виставці REX проект SPECDRUK (входить до Kiparis Plus Group, працює на виробничій базі «Першої Української Сувенірної Компанії») презентує обладнання та товари для сублімації, тамподруку, витратні матеріали для спеціальних видів друку.

SPECDRUK також візьме активну участь у практичній частині конференції Art REX і продемонструє новітні технології й процеси нанесення зображень на текстильну та сувенірну продукцію, поділиться власним досвідом щодо роботи певного обладнання, чорнил та різноманітних витратних матеріалів, зробивши акцент не тільки на вдалих рішеннях, а й на практичному аналізі найпоширеніших та специфічних помилок.

Зокрема, презентовано новий проект #specdrukprofi — спільноту фахівців з використання професійного обладнання для брендування сувенірної та текстильної продукції. Вже рік діє партнерська програма SPECDRUK, яка дозволяє гравцям ринку отримувати єдині конкурентні ціни. Тепер в межах програми створений проект з можливостями обміну досвідом, і долучитися можуть не тільки учасники партнерської програми. Але поки #specdrukprofi існує в закритому форматі — через запит на вступ у мережі Facebook.

Завітайте до SPECDRUK на REX — стенд, а також приєднуйтесь до панельної дискусії під час конференції 26 вересня. Дивіться програму виступів та додавайтесь до спільноти #specdrukprofi у мережі Facebook.