Друкарня налаштована здивувати відвідувачів виставки й продемонструвати унікальні можливості друку та опорядження різноманітних поліграфічних виробів.

 

«Карбон-Сервіс» є провідним в країні підприємством з надання послуг промислового цифрового друку. Друкарня — стратегічний партнер Konica Minolta в Україні: у київській друкарні відбулися перші інсталяції флагманських на той час ЦДМ Koniсa Minolta Bizhub Press С1100 та Koniсa Minolta AсcurioPress C6100. 

Сьогодні «Карбон-Сервіс» має 11 цифрових машин продуктивного друку, частину з яких встановлено в регіонах – у філіях та в партнерських компаніях за програмою «Бери та друкуй».

Серед послуг друкарні – цифровий друк у форматі В2 (детальніше: https://goo.gl/DFKGBP).

«Карбон-Сервіс» є однією з системоутворюючих компаній на ринку календарної продукції. Друкарнею створено унікальне інтерактивне «Меню календарів»: http://www.karbon-service.com.ua/menu.pdf.

 

А нещодавно й «Меню блокнотів»:  http://www.karbon-service.com.ua/menu_bloknot.pdf.

 

Упродовж останніх двох років друкарня «Карбон-Сервіс» впевнено увійшла у декілька ринкових ніш, здійснивши системні інвестиції в розширення парку післядрукарського устаткування.

Зокрема, рік тому в «Карбон-Сервісі» встановлено УФ-принтер Mimaki UJF-3042mkII та лазерний гравер Yeming 6040. Це дало змогу друкарні розширити спектр замовлень комерційної поліграфічної продукції та вийти на ринок виробництва рекламно-сувенірної продукції.

Детальніше: https://goo.gl/ae2c2g

 

Після встановлення PUR-біндера BW-T9E Perfect PUR (детальніше: https://goo.gl/PDny5G) друкарня «Карбон-Сервіс» зміцнила позиції у напрямку виготовлення малими накладами якісних блокнотів, книжок, фотобуків, каталогів, журналів.

Але найбільш визначальною подією (без перебільшення для всього друкарського ринку країни) стало встановлення в «Карбон-Сервісі» унікальної машини для цифрового опорядження друкарських відбитків MGI JetVarnish 3DS & iIFoil-S (про його можливості йтиметься на одному з семінарів під час виставки Rex).

 

Встановивши це обладнання, «Карбон-Сервіс» пропонує:
√ Послуги вибіркового лакування та фольгування готових відбитків цифрового та офсетного друку для друкарень і рекламних агенцій.
√ Друковану продукцію з унікальними ефектами для РА, видавництв, редакцій, дизайн-бюро, промислових підприємств.

Можливості MGI JetVarnish 3DS & iIFoil-S:

  • вибіркове або суцільне УФ-лакування (товщина шару лаку — до 230 мкр);
    широкий спектр носіїв формату 364х1020 мм, щільністю 150-450 г/м² (крейдовані, офсетні, дизайнерські та ламіновані папери, пластик, ПВХ і т.ін.);
  • висока швидкість роботи (до 2298 SRA3 на годину);
  • гаряче тиснення фольгою IFOIL-S (основні кольори — золото, срібло, червоний, синій, мідний, голографія), «друк» по фользі вибірковим лаком та іншою фольгою;
  • можливість використання змінних даних і персоналізації кожного аркуша;
  • оперативність (після нанесення лаку і фольги можна відразу робити подальшу обробку або відвантажувати листи клієнтам).

Детальніше: https://goo.gl/V6oc3w 

 

Встановивши напівавтомат «СММ-5070» (детальніше: https://goo.gl/4Ptz3Q), що дає змогу виготовляти до 100 твердих палітурок на годину, «Карбон-Сервіс» зміцнив можливості у напрямку виготовлення фотокнижок та став ще ближчим до видавців, яким тепер пропонує комплексні послуги:

  • надання ISBN;
  • якісний друк блоків та обкладинок з використанням сучасного парку друкарських машин;
  • друк на будь-яких паперах, включаючи популярні пухкі папери від провідних європейських виробників;
  • оперативне та якісне виготовлення книжок у твердій палітурці, з блоком, скріпленим на PUR-біндері;
  • можливість виконувати вибіркові та суцільне УФ-лакування, тиснення фолією обкладинок книг та більш складні ефекти. 

 

На відвідувачів виставок Rex/T-Rex чекає декілька приємних сюрпризів від друкарні «Карбон-Сервіс», яка цього року буде поліграфічним партнером організаційного комітету.

 

Детальніша інформація:

«Карбон-Сервіс»

Адреса:  пер. Лабораторний, 1, оф. 220, м. Київ, 01133, Україна

Телефон: +380 (44) 494-24-91 (багатоканальний)

Факс: +380 (44) 528-24-91

E-mail: orders@karbon-service.com.ua