Нові моделі Landa пропонують надзвичайну універсальність виробництва, досягаючи швидкості друку 11 200 відб./год. Підвищення швидкості забезпечує економію для клієнтів, які прагнуть підвищити продуктивність і одночасно скоротити час виконання робіт.

Ці машини, що демонструватимуться на drupa 2024, також матимуть новий модуль PrintAI, який ще більше покращує якість друку за допомогою технології ШІ.

Він ідеально підходить навіть для найвимогливіших виробників складаних коробок і комерційних друкованих додатків, які потребують мікротексту та інших функцій захисту бренду. PrintAI відкриває двері до додаткових можливостей отримання прибутку для багатьох компаній.

Гіл Орон, генеральний директор Landa Digital Printing: «Ми раді оголосити про запуск Landa S11 і S11P. Після успіху наших клієнтів із поточними моделями Landa S10 і S10P і на основі глибокого розуміння майбутніх потреб галузі ми виводимо нанографію на новий рівень. Нові моделі Landa дають змогу друкарням і виробникам паковання підвищувати не лише якість друку, але й продуктивність і прибутковість, одночасно скорочуючи час виконання робіт.

Маючи зрілу та перевірену технологічну платформу, ми пишаємося тим, що понад 50 машин Landa працюють у багатьох компаніях у 14 країнах світу – понад 20% наших клієнтів розмістили повторне замовлення або придбали третю машину.

Наше устаткування є драйвером зростання для компаній, що займаються виготовленням складаних картонних коробок, комерційних друкарень і фахівців з оформленн точок продажів, тому ми вступили в нову еру друку. Це час, коли попередні технологічні обмеження скасовуються, і покупці друкованих видань нарешті можуть отримати те, що вони хочуть, коли вони цього хочуть – чудовий друк із необмеженим дизайнерським потенціалом, створений економно, у найкращі на ринку терміни і завжди з урахуванням небезпеки довкілля».

Landa S11 і S11P оснащені новою системою сушіння чорнил, яка дає змогу переносити сухі чорнила з ременя на носій для друку на вищій швидкості 11 200 відб./год.

Нова швидкість друку є ключовим фактором для друкарень, які хочуть виконувати більше завдань у коротші терміни.

https://landanano.com/wp-content/uploads/2024/03/WhatsApp-Image-2024-03-26-at-18.24.33-1536x414.jpeg

 

Landa S11 і S11P можна налаштувати відповідно до точних вимог кожного клієнта.

Це означає, що кожна нові друкарські машини можуть пропонуватися у конфігурації чотирьох або семи кольорів, мають можливість безперервного друку, додатковий вбудований блок нанесення покриття. Клієнти можуть придбати модуль 11K, що підвищує продуктивність до 11 200 SPH та/або модуль PrintAI.

Гіл Орон підсумовує: «Нові машини Landa забезпечують значну перевагу для клієнтів.

Хоча нова серія S11 переважно базується на тій самій надійній і перевіреній платформі S10, завдяки додатковим можливостям, клієнти можуть розширити спектр своїх послуг або вийти на нові прибуткові ринки. Немає жодних сумнівів у тому, що революція цифрового друку B1 триває: машини Landa допомагають багатьом друкарням і переробникам вирішувати найважливіші виклики галузі».