Новий 64″ SC-P20500 містить низку вдосконалень, таких як 12-кольоровий набір кольорів з помаранчевим, зеленим і фіолетовим, а також режим покриття з покращеним чорним, який забезпечує покращений контраст, кращу тональність і зменшення ефекту «бронзінгу» на глянцевих носіях.

Незважаючи на додаткові кольори, Epson SC-P20500 пропонує ту саму швидкість друку за 8 проходів (19,2 м²/год.), як SC-P20000, швидшу обробку даних і 1,6-літровий пакет чорнил, що приблизно вдвічі зменшує кількість замін чорнила порівняно з його попередником. Новий SC-P20500, оснащений тією ж друкувальною голівкою (Epson PrecisionCore MicroTFP) що й SC-P9500, тож забезпечує високоефективну швидкісну роботу без шкоди для якості зображення.

SC-P20500 пропонує підвищену надійність завдяки технології перевірки сопел, яка автоматично виявляє та регулює сопла, щоб запобігти засміченню, і пилозахисним кришкам друкувальної голівки та носія, що зменшує непотрібні витрати на повторний друк через марну роздруківку. Надзвичайно простий у використанні, завдяки таким функціям, як безшпиндельне завантаження та інтуїтивно зрозуміле управління через 4,3″ сенсорний екран, SC-P20500 ідеально розроблений для легкого самостійного обслуговування.

Epson SureColor SC-P20000 має високий рівень безпеки, з автоматичним шифруванням (формат: AES-2560), дає змогу легко зберігати дані та управляти ними за допомогою сенсорного екрану принтера та/або Epson WebConfig, пропонуючи при цьому опцію пам’яті SSD до 1 ТБ. Енергоефективний SC-P20500, сумісний із EnergyStar v3.1, на 30% складається з переробленого пластику. 1,6 л пакети з чорнилами ще більше покращують екологічність продукту, зменшуючи використання пластику на літр на 90%, порівняно з використанням картриджів*.

SC-P20500 легко встановлюється, конфігурується та підтримується розширеним ПЗ Epson для клієнтів, що займаються високою продуктивністю, усуваючи потребу купувати окреме додаткове ПЗ. Epson Edge Print PRO постачається в стандартній комплектації, а Epson Media Installer можна легко завантажити та використовувати для простого налаштування носія. Підтримка Epson Cloud Solution PORT також доступна для моніторингу принтера. Adobe Embedded Print Engine включено в додатковий доступний модуль Adobe PS для покращення відтворення PDF-файлів і забезпечення швидшої обробки RIP.

«Завдяки потужній позиції на ринку високоякісної фотографії та образотворчого мистецтва, — коментує Марк Бемер, менеджер із продукції Pro-photo, Epson Europe, — Epson тепер має хороші можливості для посилення присутності у високоякісному професійному секторі фотографій, образотворчого мистецтва, плакатів та інтер’єрних вивісок. Випуск SC-P20500 є значним кроком вперед, це високорентабельний принтер, який забезпечує виняткову якість, надійність і продуктивність».

* На основі оцінки Epson. Цифра буде різнитися залежно від використання.