Відбудуться події Personalize Make Wear, World Wrap Masters, Club FESPA та церемонія FESPA Awards, що вручаються двічі на рік.

Майкл Раян, голова FESPA Global Print Expo: «Після трьох успішних заходів та позитивних відгуків про місце проведення від усіх учасників ми раді повернутися до Берліна у 2025 році. Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з експонентами та відвідувачами на Messe Berlin у травні наступного року на заході, який, я впевнений, допоможе друкарям і виробникам вивісок відкрити для себе нові технології та рішення, щоб розширити бізнес і повністю розкрити потенціал».

Раніше FESPA проводила три події в Берліні, у 2007, 2018 і – нещодавно – у 2022. Відгуки після FESPA 2022 ще раз підтвердили, що Messe Berlin є популярним місцем як для експонентів, так і для відвідувачів. Місто — континентальний повітряний і транспортний вузол, і до нього легко дістатися з усіх великих європейських і міжнародних міст. Найновіший аеропорт – Берлін-Бранденбург – розташований лише за 30 хв. їзди від Messe Berlin і пропонує рейси до європейських мегаполісів і місць відпочинку, а також декілька міжконтинентальних напрямків.

Додаткові відомості про FESPA 2025 будуть доступні після FESPA Global Print Expo, European Sign Expo, Personalization Experience та Sportswear Pro 2024 (19 – 22 березня 2024, RAI Amsterdam, Нідерланди).