Elitron демонструє оновлений Kombo TAV на drupa 2024, представляючи покращену продуктивність і ефективність

2024-05-16
Postpress

Elitron запрошує професіоналів галузі на drupa 2024, щоб ознайомити їх з оновленим Kombo TAV, системою цифрового різання. Комбо TAV відображає останні зусилля Elitron у розширенні меж продуктивності та автоматизації.

Подробнее...


BW Papersystems на drupa демонструє рішення для флатування і високошвидкісного складання картону

2024-05-09
Postpress

BW Papersystems запрошує представників промисловості, що займаються переробкою паперу та картону, побачити, як універсальний, компактний і швидкий листорізальний апарат Questec з унікальною безконтактною системою транспортування аркушів AirStream точно розрізає навіть тонкий і спеціальний папір. Відвідувачі стенду BW Papersystems на drupa також зможуть отримати перше враження про нове покоління висікачів Mercury з рулонною подачею, які виводять виробництво складного картону на новий рівень. Mercury — це крок у майбутнє для найефективнішого виробництва складних картонних коробок. Завдяки лише 15-хвилинному перемиканню до повторних завдань, продуктивності до 2,5 разів більшій, ніж у традиційних планшетних висікачів, меншому обслуговуванню та меншій займаній площі, ця нова машина доводить, чому BW Papersystems є лідером у сфері переробки.

Подробнее...


Colour-Logic покаже інновації в області друку та металізації на drupa 2024

2024-05-08
Postpress

Color-Logic, світовий лідер у сфері друкованих прикрас і кольорових систем металізації, має намір захопити відвідувачів революційними досягненнями. У партнерстві з Ricoh Color-Logic приверне увагу на стенді Ricoh у залі 8A, де буде продемонстровано передове GP Color-Logic на новому цифровому друкарському пристрої Ricoh Pro 7500 Digital зі спеціальними чорнилами.

Подробнее...


Світова прем’єра Hunkeler Starbook Sheetfolder на drupa 2024

2024-05-03
Postpress

На drupa Hunkeler представляє вперше в світі нове пове повністю автоматизоване рішення Starbook Sheetfolder, за допомогою якого з аркуша отримують склеєні книжкові блоки для подальшого з’єднання з палітурками. Рішення призначене для друку в цифрових високопродуктивних системах аркушевого друку та є новою розробкою в родині Hunkeler Starbook для «цифрової обробки аркушів».

Подробнее...


Tecnau представляє інновації на drupa 2024: формування майбутнього фінішної обробки друку разом з лідерами галузі

2024-04-25
Postpress

Tecnau представляє програму участі у drupa 2024, підкреслюючи співпрацю з провідними постачальниками технологій друку та обробки. Під темою «Оздоблення завтра, сьогодні. Зв’яжіться з майбутнім» Tecnau має намір продемонструвати синергію між найсучаснішими рішеннями для обробки та технологіями як давніх, так і нових партнерів. Tecnau Revolution 50: передова обробка для високоефективного друку.

Подробнее...


DGM Technology продемонструє в роботі на drupa 2024 висікальний прес і фальцювально-склеювальну машину

2024-04-24
Postpress

Китайська компанія DGM Technology (Huizhou Degang Machinery) планує продемонструвати в роботі на drupa 2024 автоматичний прес для плоского висікання Technocut 1050-S і фальцювально-склеювальну машину Smartfold Servo X 1100-SL.

Подробнее...


Duplo випускає свій перший планшетний висікальний прес

2024-04-18
Postpress

Duplo вийшла на ринок цифрового паковання, випустивши перший автоматичний висікальний прес ф. B2 — DSM-1000. Новинка здатна автоматично вирізати фігурні форми, бігувати, перфорувати та вирізати по колу, одночасно відокремлюючи та видаляючи відходи.

Подробнее...


H&B продемонструє на drupa 2024 революційне цифрове прикрашання

2024-04-09
Postpress

Harris & Bruno International повідмила про участь у виставці drupa 2024, де компанія представить нову цифрову машину для прикрашання ZRX. Harris & Bruno демонструватимуть ZRX на стенді 16D03 у пав. 16, пропонуючи відвідувачам на власні очі побачити її розширені можливості та унікальну здатність наносити суцільне покриття, точкове покриття та фольгу за один прохід.

Подробнее...


Kongsberg PCS дебютує на drupa з новою передовою робототехнікою та технологією цифрового різання нового покоління

2024-03-30
Postpress

Kongsberg Precision Cutting Systems (Kongsberg PCS) представить останні інновації, розроблені для розкриття потенціалу бізнесу та максимізації продуктивності, креативності та сталого розвитку.

Подробнее...


Highcon анонсує нові цифрові рішення для висікання з розширеними функціями для основного виробництва складних коробок і гофрокартону

2024-03-29
Postpress

Highcon оголосив про нову лінійку у портфоліо напередодні drupa 2024, спрямовану на найшвидше зростаючі сегменти картонного паковання. Відповідаючи на постійно зростаючий попит на менші розміри виробничих партій, швидшу доставку, підвищену стійкість і покращений досвід клієнтів, нове портфоліо компанії прискорює стратегію Highcon із впровадження цифрового висікання, зосереджуючись на продуктивності, ефективності та якості.

Подробнее...