З 28 травня по 7 червня 2024 року Starbook Sheetfolder демонструватиметься кілька разів на день на стенді партнера Müller-Martini у пав. 1, стенд B50. Нове повністю автоматичне книжкове рішення Hunkeler Starbook Sheetfolder забезпечує високоекономічне виробництво друкованих книг короткими накладами.

Велика змінна кількість сторінок, змінна довжина корінця від книги до книги та повністю автоматичне переоснащення гарантують високий ступінь гнучкості формату для коротких та середніх накладів. Система виробляє чотиристоронні склеєні книжкові блоки з окремих аркушів і подає їх у палітурне устаткування Vareo Pro від Muller Martini. Чудова якість книжкового блоку з ідеально прямими та плоскими книжковими блоками робить систему ідеальним рішенням для виробництва книг у м’якій та твердій палітурках. Проста експлуатація, низькі вимоги до обслуговування, гнучкість носіїв і можливість доставки окремих книжкових блоків зі швидкістю до 1000 одиниць (стосів або окремих книг) на годину в ідеальному порядку FIFO (першим прийшов — першим вийшов) встановлюють нові стандарти в цифровому світі.

За допомогою Sheetfolder SF8 надруковані аркуші до формату B3 можна повертати, різати навпіл і складати залежно від бажаного кінцевого продукту. Листи вимірюються на вході модуля та вирівнюються під точним кутом для обробки. Перехід на новий формат позиціонування відбувається повністю автоматично під час поточного виробництва — на льоту.

У модулі доставки блоків Book Delivery BD8 зошити вирівнюються, а потім пресуються в склеєні книжкові блоки, збираються та виводяться. Першокласні книжкові блоки, що лежать на пласкій поверхні, виходять із модуля окремо або у стосах і переміщуються в ідеальну палітурку Muller Martini Vareo Pro.

На виставці drupa Hunkeler представить десять виробничих систем на стендах різних партнерів із відомими виробниками друку та обробки. Сама компанія представить автоматизоване рішення для комерційного друку для динамічного виробництва флаєрів, календарів і складених брошур у пав. 8A, на стенді A20.