Таку Уено, старший віце-президент відділу графічних комунікацій Fujifilm Europe GmbH, каже: «В останні кілька років відбулася трансофрмація портфоліо продуктів Fujifilm у всіх секторах ринку, і найбільша у світі глобальна виставка друкарської індустрії – найкраще місце, щоб продемонструвати ці останні розробки вперше в одному місці. З 2021 р. відбулися повний редизайн та перезапуск нашої лінійки широкоформатних принтерів Acuity, розширення портфоліо для аналогового паковання, разом із запуском першої цифрової машини для гнучкого паковання, і, звичайно, представлення великого та зростаючого асортименту тонерних машин для ринку комерційного друку.

Розширення асортименту цифрових машин для комерційних застосувань є особливо важливим. З запуском лінійок Revoria Press і ApeosPro у поєднанні з провідною в галузі високошвидкісною моделлю Jet Press 750S ми тепер маємо повний спектр струменевих і тонерних рішень, щоб запропонувати найкраще з обох світів будь-якому комерційному друкарському бізнесу.

А ми ще тільки починаємо. Ми щойно анонсували дві нові цифрові друкарські машини, Revoria Press EC1100 і Revoria Press SC170/180, які ми продемонстрували одночасно на Sign & Print у Швеції, C!Print в Іспанії та The Print Show у Великобританії. Також будуть інші важливі оголошення, пов’язані з портфоліо тонерних машин, напередодні та під час drupa 2024.

Fujifilm також залишається світовим лідером у виробництві та постачанні технологій і витратних матеріалів для аналогових застосувань (офсетний, флексографічний або трафаретний друк). Drupa 2024 — ідеальна можливість для Fujifilm об’єднати всі ці рішення в одному місці та разом зі зростаючим колом провідних партнерів з усієї галузі продемонструвати рішення світового класу для додрукарської підготовки, друку та фінішної обробки. Ми з нетерпінням чекаємо можливості продемонструвати, як розширене портфоліо Fujifilm у поєднанні з рішеннями провідних партнерів може допомогти друкарням у всіх секторах».