Майкл Дефлоріан, керівник бізнес-підрозділу Durst Software & Solutions, пояснив: «Ми пишаємося тим, що понад 1000 клієнтів покладаються на наше рішення та підвищують свою ефективність, автоматизуючи додрукарську підготовку та виробництво в різних секторах. Це підкреслює якість нашої продукції та відданість наших експертів, які пропонують глобальну підтримку, щоб допомогти нашим клієнтам досягти виняткових результатів».

Останніми роками спостерігається тенденція, коли технології робочого процесу об’єднують дедалі більше функцій в один інструмент. Як наслідок, ПЗ робочого процесу все більше стає основою відповідних середовищ друку, забезпечуючи краще та ефективніше керування всім процесом.

Йоганна Вебер, менеджер із продуктів Durst Workflow, пояснила: «Durst Workflow — це комплексне рішення на основі браузера, яке дозволяє легко управляти всім робочим процесом PDF, забезпечуючи вищий рівень ефективності та автоматизації, ніж аналогічні окремі продукти. Ось що робить його унікальним».

Оскільки управління ресурсами дедалі більше відіграє вирішальну роль у зусиллях щодо сталого розвитку в поліграфічній галузі, Durst Workflow продовжує розвиватися, щоб задовольняти потреби клієнтів, оптимізуючи споживання ресурсів. Наприклад, кажуть, що модуль Ink Save зменшує споживання чорнил до 35%, зберігаючи чудову точність кольору.