Цього року виставки REX/T-REX виросли майже на 50% як за кількістю учасників, так і за площею експозицій! На майданчику в 2000 кв. метрів 125 учасників презентуватимуть понад 200 брендів рекламно-сувенірної продукції, корпоративної символіки, зовнішньої реклами, P.O.S., візуальних комунікацій, Ambient Media, Digital-технологій, handmade-сувенірів, обладнання та матеріалів для друку та виробництва реклами.

Майже 30% учасників — дебютанти на REX/T-REX 2016. Підприємці розуміють, що сьогодні вкрай важливо знаходитись у епіцентрі подій, бути спостережливим, відчувати настрій та потреби ринку, щоб відповісти на них вчасною і влучною пропозицією. А де якнайкраще можна поспілкуватися з клієнтом «віч на віч», оцінити ринкову ситуацію, ознайомитись з можливостями партнерів та конкурентів, як не на виставках!

Понад 50% учасників REX/T-REX 2016 складають вітчизняні виробники, які у сучасних умовах є опорою для відродження вітчизняної економіки. Сьогодні на перший план поступово виходить співпраця саме з українськими компаніями, адже вони гнучкі, лояльні та оперативні у прийнятті рішень, більш незалежні від коливань на валютному ринку, їхні бізнес-процеси збудовані з урахуванням українських реалій — а, отже, максимально стійкі.

У самостійну експозицію REX SIGN цього року виріс напрямок візуальних комунікацій, один з найбільш активних на сьогодні сегментів рекламного ринку України. Натхненником і співорганізатором новинки є Українська асоціація візуальної індустрії (У/А/В/І). Стендова участь компаній буде підтримана конкурсом візуальних рішень WOW, урочистим нагородженням переможців та Всеукраїнською конференцією візуальної індустрії.

Визначатися найкращі будуть і серед представників ринку рекламних сувенірів — на виставці відбудеться урочиста церемонія нагородження Effect PROMO Professional та конференц-блок про рекламно-сувенірну продукцію від Асоціації виробників та імпортерів рекламних сувенірів України.

Про пожвавлення вітчизняної поліграфічної галузі сигналізує відродження виставки сучасного друку T-REX, де технології, обладнання та матеріали для виробництва реклами цього року представляють провідні гравці ринку.

Насичена програма заходів у форматі нон-стоп проходитиме у спікер-зоні. А для відпочинку та релаксу на честь ювілею на виставці розгорнуто комфортну лаунж-зону, де на гостей чекають приємні сюрпризи та подарунки від учасників виставки. Відкриє REX/T-REX 2016 свято на честь ювілею Червоного Динозавра
у дружній атмосфері лаунж-зони пролунають «20 теплих слів для Динозавра» та яскравий салютJ Зберегти пам’ятні моменти виставки гості зможуть не лише у серці, а й у вигляді креативних світлин завдяки інноваційним фототехнологіям від компаній Mirror Photo Art та «ХешПринтер»!

Про поточні новини REX і T-REX 2016 можна довідатись в Інтернеті на сайтах www.rex.ua, www.t-rex.ua та на сторінці REX у Facebook www.facebook.com/REX.UA.   

Контактна особа: Марина Клішина, PR-менеджер, компанія «Євроіндекс», e-mail: klishina@eindex.kiev.ua,
тел.: (44) 461-9303, (67) 509-7016.