ДП "Коніка Мінолта Україна" запрошує відвідати свій сучасний демо-зал. В шоурумі компанії ви зможете подивитися, як виконується Ваше замовлення на обладнанні Konica Minolta, задати питання фахівцям, а також отримати цікаву комерційну пропозицію на придбання обладнання!

До демонтраціі пропонується програмне рішення Web-to-Print від компанії Puzzle Flow — це Інтернет-магазин з повноцінною системою реалізації замовлень, який оснащений спеціальними інструментами, а також можливістю додрукарської обробки та повного відстеження етапів виробництва (друку, обробки, пакування і відправлення замовлення). Це вже готовий бізнес для наших замовників. Європейські клієнти вже встигли оцінити всі переваги цього рішення і те, що, на перший погляд, може здатися магією - легко реалізується як для великих підприємств, так і для малого бізнесу. Запрошуємо і вас в цьому переконатися, скориставшись спеціальною пропозицією від ДП «Коніка Мінолта Україна».

Від Міжнародного Виставкового центру, на період виставки з 19 по 21 березня буде можливо замовити безкоштовний трансфер в демозал Коніка Мінолта.

З нетерпінням чекаємо зустрічі з вами на виставці RemaDays (Київ, Міжнародний Виставковий Центр, Броварський проспект, 15, стенд ДП "Коніка Мінолта України" — А7) і в нашому шоурумі (Київ, вул. Смольна, 9).

Довідки за телефоном: +38 050-383-02-72